18 januari sta ik met HelloHolidays op de vakantiebeurs in het Amerika & Canada paviljoen. Zie ik je daar?

maak nu kans op een gratis toegangskaart

Op je flip flops de herfst in en door naar de winter

VIER DE HERFST EN WINTER IN ORLANDO

Foodfestivals en Halloween sensaties

Met vele nieuwe vuurwerkshows, exclusieve evenementen en themafeesten is de pretparkhoofdstad van de wereld klaar om de komende feestdagen te vieren zoals alleen Orlando dat kan.

90 dagen om te genieten van food & wijn festivals in Orlando

Dit jaar vindt het langste Epcot International Food and Wine Festival ooit plaats.
Meer dan 90 dagen lang (van september tot november) zijn er diverse food evenementen die gegarandeerd voldoen aan ieders smaak. (dat je in Amerika niet lekker kunt eten klopt echt niet hoor!)

 

Halloween Thrills in Orlando

Orlando bereidt een bijzonder spookachtig Halloweenseizoen voor met gloednieuwe meeslepende ervaringen.

Van september tot november zijn er spookachtig festiviteiten en griezelig vertier om bezoekers echt de stuipen op het lijf te jagen. Wie op zoek is naar een mildere sensatie, kan ook volop genieten van Halloween-plezier in Orlando, de enige bestemming die echt voor elk wat wils biedt.

Ontdek in de zon een winterwonderland in Orlando

Vier ‘the most wonderful time of the year’ in warm en zonnig Orlando. Gloednieuwe Disneyfeesten, spetterende live shows en spectaculaire ‘sneeuw’ terwijl je nog steeds je slippers aan hebt!

Over Orlando

Orlando, de thuisbasis van zeven van de beste themaparken ter wereld, is dé nummer 1 familievakantiebestemming. Deze pretparkhoofdstad van de wereld is de meest bezochte bestemming in de Verenigde Staten.

Je vindt er een ongeëvenaarde mix van unieke ervaringen, waaronder de legendarische themaparken van Disney, Universal en SeaWorld en een scala aan pretparken van wereldklasse.

Naast al deze wereldberoemde themaparken zijn er tal van uitgaansgelegenheden, een bekroonde eetscene, shopping en outlet malls, sportgelegenheden en een bruisend nachtleven.

En met 450 hotels biedt Orlando meer accommodaties dan bijna elke andere bestemming ter wereld, van uitgestrekte resorts tot hotels met een uniek thema. Of huur een van de vele villa’s met eigen privé zwembad.

 

× How can I help you?