Carin de Jong
Reis Regelaar

De hulp en organisator  van jouw droomvakantie

‘Ik geloof dat het ontdekken van deze mooie wereld ieder mens verrijkt.
Het onbekende tegemoet gaan geeft een kick en laat je voelen dat je leeft’

Mijn verhaal

Ik denk wel eens ‘het is me met de paplepel ingegoten’, het reisvirus. Daar ben ik al heel jong mee besmet. De eerste vakantie die ik me herinner, ik was een jaar of vijf, was een rondreis door Zuid-Engeland. Terwijl we door het liefelijk landschap reden, telden mijn broer en ik de typisch Engelse rode telefooncellen. We sliepen in echte Engelse B & B’s met bloemetjesgordijnen en aten ’s avonds bij Bill (een naam die je als kind niet snel vergeet).

Weggestuurd

In 1978 was ik voor het eerst met mijn ouders in de Verenigde Staten. We zagen alles wat ik alleen maar van de televisie kende. De stoom uit de straten van New York, de yellow cabs, de constante sirenes. De indrukwekkende Niagara Falls, in Las Vegas de immense gokhallen, waar mijn broer en ik steeds weggestuurd werden omdat we nog geen 18 waren. De Golden Gate Bridge in San Francisco en Disneyland en the Universal Studios in LA.

Alleen

Twee jaar later vloog als 15-jarige alleen de grote plas over en verbleef de zomervakantie bij een Amerikaans gezin. Wat een geweldige tijd was dat. Ik nam me voor om later in Amerika te gaan wonen.

Dat is er nooit van gekomen maar ik ben er nog wel vele malen geweest. Ik stelde mijn eigen routes samen, raakte zwaar onder in de indruk van de adembenemende natuurpracht en genoot van mijlen lang rijden op de highway zonder ander verkeer tegen te komen. Wat een heerlijk vakantieland!

Ondernemersgezin

Naast de VS heb ik nog veel meer schitterende plekken op de wereld gezien. Zo heeft vorig jaar, tijdens een roadtrip, Schotland mijn hart gestolen.

Als dochter uit een ondernemersgezin heb ik altijd sterk de behoefte gevoeld mijn eigen bedrijf te starten. En in 2017 heb ik mijn hart gevolgd en HelloHolidays opgericht.

Ooit heb ik gekozen voor een studie aan de Hotelschool omdat service verlenen en anderen een onvergetelijke tijd willen bezorgen me in het bloed zit. En ik krijg een kick van alles uitzoeken, uitstippelen, regelen en organiseren. Met deze eigenschappen heb ik op Schiphol jarenlang de hele wereld op weg geholpen.

Dat is zeker wel duur

Even een belangrijk punt. Ik hoor geregeld: ‘dat is zeker wel duur, die manier van boeken?’ Maar dat is helemaal niet zó!  Ja je betaalt boekingskosten, maar dat betaal je ergens anders ook. Er is wel één verschil: niet meer geld, wél meer service!

Persoonlijk advies

Je krijgt betrouwbaar en onafhankelijk reisadvies. Door mijn toegang tot meer dan 500 organisaties is flexibiliteit gegarandeerd. Ik kan gemakkelijk afwijken van de standaard maat en jouw reis opbouwen zoals jij voor ogen hebt. Uiteraard rekening houdend met je portemonnee.

Afspreken zoals het jou uitkomt

Op afspraak kom ik bij je thuis of op kantoor. Handel je het liever telefonisch af? Dat kan ook. Of per e-mail, Whatsapp, ’s avonds of in het weekend? Geen probleem, dat is allemaal mogelijk!

Problemen tijdens je reis

Je hoopt het niet, maar het kan natuurlijk altijd gebeuren. Het loopt niet zoals gedacht. De vlucht is vertraagd, daardoor kom je te laat bij het hotel. Je koffer ligt niet op de band.. En die auto, je had toch een andere besteld?  Daar gaat je schema. Nu is dit een beetje te veel van het goede Maar wat het ook is, ik help je. Je neemt gelijk contact met mij op en ik regel alles. Zodat jij zo snel mogelijk weer geniet.

Compleet

Wat ook zo handig is, is dat je voor alle reisdiensten bij mij terecht kunt. Alles onder een dak. Van reis-en annuleringsverzekering tot kaartje voor een helikoptervlucht boven de Grand Canyon. Autohuur, een transfer naar je hotel, naar een concert in Wenen, of naar die belangrijke voetbalmatch in Engeland? Dat regel ik gewoon voor jou.

Een kick

Dat krijg ik van het regelen van jouw droomvakantie. Maar belangrijker, wat krijg jij? Dat is een super reis waarbij je echt alleen maar zelf je koffer hoeft in te pakken. En daarna ga je  onvergetelijke herinneringen maken.

Wacht niet langer

Laat de voorpret nu beginnen

HelloHolidays is aangesloten bij de soft franchiseformule United Travel

Door deze samenwerking ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit en garanties (ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds)