Hoe werkt het?

Maar een paar stappen naar een onvergetelijke reis

Kennismaking

Bel, mail of app me voor het maken van een afspraak.  Tijdens onze afspraak maken we kennis en bespreken we jouw reisplannen. En dit kan van alles zijn, van een weekendje weg tot een wereldreis en alles daar tussen in.  Het kan zijn dat je al een redelijk uitgewerkt plan hebt gemaakt. Maar als je nog geen idee hebt is het ook goed. Ik voorzie je graag van inspiratie en advies.

Reisvoorstel

Als ik genoeg informatie heb, kan ik aan de slag. Op basis van jouw specifieke wensen stel ik een reisadvies op. Dit is een voorstel voor vervoer en verblijf en eventueel extra zaken zoals excursies, transfers en reis- en annuleringsverzekering. Het voorstel stuur ik je toe of bespreken we bij je thuis. Indien nodig schaven we het hier en daar bij. Als het naar wens is kunnen we de volgende stap zetten.

Reservering

Als je helemaal tevreden bent, ga ik het voorstel omzetten in een definitieve boeking. Tussentijds houd ik je op de hoogte van het verloop. En als alles geboekt is, krijg je de boekingsbevestiging. Door de samenwerking met United Travel ben ik aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds en loop je dus geen risico’s.

Klaar om te gaan!

En dan is het zo ver! Je hebt al je reisbescheiden binnen en je bent klaar voor vertrek. Maar je bent nog niet van me af. Want als je tijdens je reis ergens mee zit kun je altijd een beroep op me doen. En ook na je vakantie hoor ik heel graag hoe het bevallen is.  Dan blijft er eigenlijk nog maar een ding over … en dat is “je koffers pakken”

Tijd om kennis te maken?

Ik ben erg benieuwd waar je naartoe wilt.