Pijnlijke oren door het mondkapje? 

Die tijd is nu voorbij!

Met deze Ear Savers heb je daar geen last meer van. 

 

 

 

Ga je op reis en moet je langdurig een mondkapje op? Gebruik dan een Ear Saver om pijnlijke oren te voorkomen.

We zijn niet gewend om een mondkapje te dragen en al helemaal niet voor een langere tijd. Het elastiek van het mondkapje knelt en irriteert al snel achter je oren waardoor je pijnlijke en ruwe plekken achter je oren krijgt.

Niet alleen voor op reis máár ook voor iedereen die in zijn beroep langdurig een mondkapje moet dragen biedt de Ear Saver uitkomst.

De Ear Saver biedt een praktische oplossing voor pijnlijke oren voor mensen in de zorg, vliegend personeel en andere beroepsgroepen die gedurende hun werkdag verplicht zijn een mondkapje dragen.

Met de Ear Saver kan je comfortabel, gedurende lange tijd je mondkapje dragen.

 

 

De earsavers zijn gemaakt van plastic, lichtgewicht en eenvoudig te desinfecteren.

 • Niet alleen voor op reis. Ik werk in de zorg en heb echt bijna de hele dag een mondkapje op. En dat merk ik achter mijn oren. Daar doet het gewoon pijn. Ik ben blij met de Earsavers, het ontlast echt mijn pijnlijke oren. Na mijn goede ervaring heb ik  er gelijk meer besteld om weg te geven aan mijn collega's.

  Maike, verpleegkundige

 • Ik moest vorige week een lange treinreis maken, van Noord-Holland naar Maastricht. En tegenwoordig moet dat met een mondkapje. Ik had thuis al even "geoefend" en als snel vond ik die elastiekjes achter mijn oren irriteren. Toen ontdekte ik de Earsaver van HelloHolidays. Echt handig, heb nergens last van gehad.

  Joost

 • Echt ideaal!

  Tijdens mijn werk als purser moet ik tegenwoordig een mondkapje op. En al vliegen we momenteel niet zo veel er wordt wel gevlogen. Zo moest ik vorige week naar Singapore. Dat zijn lange vluchten. Echt ideaal de Earsaver, het neemt de spanning en irritatie achter mijn oren weg.

  Linda, purser bij KLM

Earsavers bestellen