GRATIS Reisavontuur op maat

voor Amerika of Canada

Ontvang nu:
Gratis  Roadtripvoorstel

Herken je dit? 

  • Een roadtrip in Amerika of Canada staat héél hoog op mijn bucktlist
  • Ik ben zó druk in mijn dagelijks leven. Met mijn werk. Met mijn gezin. En allerlei sociale verplichtingen.
  • Uren, dagen,  zoeken en vergelijken. Soms zelfs wel weken  zoeken en vergelijken Ik vind dat zo zonde van mijn tijd. Wat een gedoe! Ik word er chagrijnig van!
  • Ik heb gewoon geen tijd om alles zelf uit te zoeken.
  • En de tijd dringt. Want ik weet ook dat als je er niet op tijd bij bent de mooiste plekken al bezet zijn.
    De voordeligste vliegtickets al weg. De gewilde excursies al volgeboekt zijn.
  • Ik heb ook wel zo mijn eigen wensen. Ik wil niet zo’n standaardreis uit een of andere gids. Het moet echt voor mij op maat gemaakt worden.
  • Ik wil gewoon persoonlijk contact, weten met wie ik van doen heb. Iemand met veel kennis en ervaring van het land. 
  • Ik wil dat alles goed geregeld is. Dat ik over niets meer hoef na te denken. Dat ik compleet ontzorgd word. En altijd iemand kan bereiken. Ook buiten kantoortijden. 

 

GRATIS Reisavontuur op maat

voor Amerika of Canada

Ontvang nu:
Gratis  Roadtripvoorstel

“Eigenlijk zoek ik gewoon iemand die alles voor me uitzoekt en boekt, natuurlijk in nauw overleg. Die precies weet waar je in Amerika moet zijn en wat je beslist niet mag missen.”

“In het kort komt het er op neer dat ik perfect persoonlijke service zoek, iemand die met me meedenkt, want dat doet het internet niet.”

“En niet te vergeten, gemak natuurlijk!
Dat ik zelf alleen nog maar hoef in te pakken. Dat lijkt me echt zó ideaal!”

Bonus: Persoonlijk Roadbook 

Carin de Jong

Carin de Jong

Reisregelaar

1978, ik was 13 en stak met mijn ouders en broer de oceaan over. We startten in New York. Wat gaaf was dat, de sirenes, de stoom uit de straten, de yellow cabs, alsof ik in een film liep. Het Empire State Building, Central Park, China Town en een zwembad op het dak van ons hotel!

Een paar van de indrukken die ik me levendig herinner. In dezelfde vakantie volgende nog veel meer highlights. Niagara Falls, the Amish, Washington (mijn eerst volgende scriptie ging natuurlijk over Lincoln), Las Vegas, San Francisco en Los Angeles. Met de auto, met diverse binnenlandse vluchten, met een camper.

We deden het allemaal in die vakantie. Best bijzonder voor die tijd.

Twee jaar later, ging ik weer, maar nu alleen. Ik vloog naar Chicago en verbleef een zomer lang bij Amerikanen in Ohio. Maakte het Amerikaanse leven van dichtbij mee, the 4th of July, minstens elke week naar de film, altijd uiteten, ook voor het ontbijt, een babyshower, in elke kamer een tv, en mijn eigen walking closet!

Gevolg: ik was besmet! En wel met het Amerikavirus. Ik besloot “later ga ik daar wonen”.

Dat is er nooit van gekomen, maar mijn liefde voor dat land is nooit verdwenen. Later heb ik, ook samen met mijn kinderen, nog vele reizen gemaakt en de volgende staat al weer gepland.

Het is een heerlijk vakantieland met eindeloze wegen, indrukwekkende landschappen, accommodaties van super basic tot over de top. En of je nu dol bent op wildlife, mooi weer, uitdagende hikes, historie, wereldsteden of klaterende watervallen: it’s all there

GRATIS Reisavontuur op maat

voor Amerika of Canada

Ontvang nu:
Gratis  Roadtripvoorstel